Future of UK Treescapes Programme

AHRC Treescapes Workshop - Session 2

Tuesday 13 October 2020, 10:30 - 12:30

Agenda

Aims of the Session

In this session we want to explore a number of overarching questions which will allow us to interrogate how A&H and wider interdisciplinary working can contribute to a better understanding of values and functions associated with treescapes, and how this contribution can help shape more resilient treescape strategies for the future.

To aid discussion participants will be placed into groups with provocations from facilitators which will then be discussed and fed back to the wider group.

Activity	Speaker(s)		Duration
Welcome	Tim Pank, AHRC	10:30 – 10:35	5 mins
Brief overview of the first session, touching on some of the questions raised during the Q&A.	<u>Future of UK Treescapes</u> <u>Programme Ambassadors</u> - Dr Julie Urquhart and Professor Clive Potter	10:35 – 10:45	10 mins
Mechanics of the Session	Maria Traill, AHRC	10:45 – 10:50	5 mins
Facilitated Discussion Sessions (10 mins introductions; 20 minutes question)	Facilitators/Participants	10:50 – 11:20	30 mins
Feedback from 1 st Discussion Session	Facilitators	11:20 – 11:35	15 mins
Facilitated Discussion Session (2 questions)	Facilitators/Participants	11:35 – 12:05	30 mins
Feedback from Discussion Sessions	Facilitators	12:05 – 12:20	15 mins
Close	Tim Pank, AHRC	12:20 – 12:25	5 mins