

## NERC MANAGEMENT BOARD

## AGENDA

44<sup>th</sup> meeting of the NERC Management Board, to be held on Wednesday 26<sup>th</sup> January via Zoom

	Time	Item title	Lead speakers	Paper ref.
1	10:00 30 mins	Welcome Issues of the moment	Alison Robinson	Paper 22/01
2	10:30 30 mins	<ul> <li>NERC Diversity, Equity and Inclusion:</li> <li>DEI Plan Update</li> <li>DEI Community Engagement Plan</li> <li>DEI recruitment data</li> <li>Safe Workplace Survey</li> </ul>	Candice Snelling, Corrina Urquhart, Donna Frater & Victoria McMyn	Paper 22/02
3	11:00 20 mins	Risk Register	Andrew Bidwell	Paper 22/03
	11:20 10 mins	Break		1
4	11:30 20 mins	Evaluation Programme: Annual rolling programme	Thomas Haynes	Paper 22/04
5	11:50 20 mins	Centre IT Tenancy Options	Victoria McMyn Nigel Townley Nick Mellis	Paper 22/05
6	12:10 15 mins	Finance Update	Shaun Caswell	Paper 22/06
7	12:25 5 mins	Actions Review and Forward Agenda	NMB Secretary	Paper 22/07
8	12:30 5 mins	Communication issues	Alison Robinson	Oral
9	12:35 5 mins	AOB	All	Oral
	12:40	Close		
For In	formation			

## OFFICIAL: SENSITIVE

10	UKRI Updates	Eleanor Oates	Paper 22/08
11	NCPF 2021 Report	Jessica Pollitt	Paper 22/09